Webshop

Välkommen till vår webshop!

Här kan du hitta elektriska fotfilar och andra produkter du behöver för din pedikyr. Vi har samlat produkter från de bästa svenska webshoparna.

 
 
 
 
 
 

Utvalda produkter

OPI Foot File Professional Pedicure File

OPI Foot File Professional Pedicure File

OPI Foot File Professional Pedicure File Denna dubbelsidiga fotfil &aumlr ett m&aringste f&oumlr att minska f&oumlrh&aringrdnader (80grit sida) och putsning huden till en j&aumlmn yta (120grit sida). L&aumltt att h&aringlla med en stor arbetsyta

SEK645.00
Läs mer Köp

Scholl Elektriska Fotfil

Scholl Elektriska Fotfil

Hård hud är det största fotproblemet. Detta har blivit en stor tillväxtprodukt då konsumenternas behov inte är helt uppfyllt med befintliga produkter som är på marknaden och det är många som inte behandlar sina problem alls. Sammanfattning: - En premium positionerad elektrisk fotfil för borttagning av hård hud - Ett snabbt och enkelt sätt att få fötterna lena och mjuka.Mycket uppskattad av befintliga konsumenter! Koncept En premium elektrisk fotfil för borttagning av hård hud. Förändrar konsumenternas syn på fotvård genom att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att hålla fötterna mjuka och lena. Produktfördelar - Elektrisk fotfil som effektivt tar bort hård hud - Exfolierar foten genom en varsam och säker roterande rörelse - Utbytbara huvuden för optimalt resultat upp till 12 gånger. - Mer än 8 av 10 kvinnor använder produkten minst en gång i veckan - Mer än hälften använder den flera gånger i veckan!

SEK369.00
Läs mer Köp

Scholl Professional Express Pedi Fotfil

Scholl Professional Express Pedi Fotfil

Skonsam mot fötterna och lätt att använda. Den unikt patenterade velvet smooth proffesional gör dina fötter mjuka och silkeslena på nolltid. Det ergonomiskt utformade roller huvudet gör produkten lättanvänd. Det speciellt framtagna Micralumia roller huvudet gör det enkelt att avlägsna hård & livlös hy genom att exfoliera foten med hjälp av den varsamt roterande rollern. Rollerns yta är täckt av microabrasiva partiklar som tar bort all död hud snabbt. Rollern är slitstark och dessutom reduceras 99,9% av bakterierna på rollerns yta. Rollern går enkelt att byta ut och finns som tillbehör. Användning: För filen försiktigt i cirkelrörelser över den hårda huden, se den döda huden exfoliera gradvis. Använd endast fotfilen på torr hud och tryck inte för hårt. För att uppnå maximalt resultat rekommenderar vi att använda fot kräm efter behandlingen. Innehåller: 1x Scholl Professional Express Pedi Fotfil

SEK249.00
Läs mer Köp

Baby Foot - Moisture Foot Cream Aloe - Hydro Plus

Baby Foot - Moisture Foot Cream Aloe - Hydro Plus

Baby Foot - Moisture Foot Cream Aloe - Hydro Plus Baby Foot fuktighetslotion De döda hudlagren under fotsulorna är mycket tjockare än på andra ställen och blir lätt torra. Att regelbundet förse dessa partier med fukt bidrar till att huden håller sig mjuk och smidig. Det är en av de största anledningarna till varför man ska använda Baby Foot fuktighetslotion. I serien finns det två typer: kontroll av hudproblem och reduktion av döda hudlager. Det rekommenderas att använda fuktighetslotionen över natten för att vakna upp med silkesmjuka fötter morgonen efter. Motverkar torrhet och irritation Innehåller: Aloe Vera-extrakt Förbättrar tillförseln av syre till huden så att cellaktiviteten ökar Tremella fuchiformis polysaccharide Fyller på och regulerar fuktigheten i huden Produe 400s (8 slags aminosyror) Verkar för att ge god uppsamlingsförmåga av fukt Kontrollerar hudproblem Förbättrar hudens fasthet 80g

SEK179.00
Läs mer Köp

Pfeilring Fotfil Vit 22cm

Pfeilring Fotfil Vit 22cm

Microkorns-fil integrerad i handtaget Längd: 22cm

SEK175.00
Läs mer Köp

Scholl Refill 2st Till Elektrisk Fotfil

Scholl Refill 2st Till Elektrisk Fotfil

Ersättningsrollerhuvud till Scholl Velvet Smooth Elektrisk fotfil. Velvet Smooth från Scholl är en elektrisk fotfil som skonsamt och effektivt gnider bort hård hud och förhårdnader på fötterna och ger dig ett synligt resultat omedelbart. Speciellt utformat Micralumina-munstycke med långvariga mikroslip-partiklar för ett bra filresultat länge. Byt ut rollerhuvudet på fotfilen när du tycker att det har sämre effekt än normalt. Bruksanvisning: 1. Se till att fotfilen än avstängd. 2. Avlägsna rollern genom att trycka på eject-knappen på fotfilens sida och dra försiktigt av rollern. 3. Sätt i den nya rollern genom att trycka in stiften på rollerhuvudets ena sida och för in huvudet i apparaten. 4. Kontrollera att rollerhuvudet sitter fast i fotfilen före användning. Spara ytterförpackningen för framtida bruk. Se förpackningen till Scholl Velvet Smooth Elektriskt fotfil för fullständiga instruktioner. Använd endast med Scholl Velvet Smooth Elektrisk fotfil. En förpackning innehåller 2 st rollerhuvud.

SEK129.00
Läs mer Köp

Elektrisk fotfil refill

Elektrisk fotfil refill

Refill som passar till Scholl Velvet Smooth Elektrisk Fotfil.

SEK119.00
Läs mer Köp

Scholl Smoothing Foot File

Scholl Smoothing Foot File

Scholl Smoothing Foot File Dubbelverkande fotfil med fin/grov slipyta f&oumlr daglig v&aringrd. Tar skonsamt bort f&oumlrh&aringrdnader och g&oumlr f&oumltterna mjuka och lena. Greppv&aumlnligt handtag som g&oumlr det l&aumltt att komma &aringt alla delar p&aring foten. Anv&aumlndning: Bada och torka f&oumltterna noga. Fila bort f&oumlrh&aringrdnader med den grova sidan. G&oumlr huden len och mjuk med den finare sidan. Sk&oumllj filen i varmt vatten efter anv&aumlndandet och l&aringt lufttorka.&nbspAvsluta med att sm&oumlrja in med l&aumlmplig fotkr&aumlm. F&oumlrvaras utom r&aumlckh&aringll f&oumlr barn. Anv&aumlnd inte filen om huden &aumlr &oumlm eller inflammerad. Personer som har diabetes eller d&aringlig blodcirkulation b&oumlr r&aringdg&oumlra med l&aumlkare innan de b&oumlrjar anv&aumlnda produkten.

SEK89.00
Läs mer Köp

Scholl Duoble Foot File

Scholl Duoble Foot File

Scholl Double Foot File En rivig fotfil som tar effektivt bort f&oumlrh&aringrdnader p&aring dina f&oumltter. Scholl Double foot file har ett ergonomiskt handtag med mjukt gummi s&aring att den inte halkar i handen. Du kommer l&aumltt &aringt alla delar av foten med filen och den &aumlr tv&aumlttbar. Anv&aumlndning: F&oumltterna ska vara rena och torra. Anv&aumlnd den grova sidan f&oumlr att ta bort f&oumlrh&aringrdnader. Med den finare sidan mjukar du sedan upp huden. F&oumlr b&aumlsta resultat, avsluta med att massera in en mjukg&oumlrande fotcreme. Sk&oumllj av filen med varmt vatten efter anv&aumlndandet och l&aringt den lufttorka. Anv&aumlnd inte filen om huden &aumlr &oumlm och inflammerad, passar ej till personer med diabetes eller d&aringlig blodcirkulation.

SEK79.00
Läs mer Köp

CCS Foot Scrub 75ml

CCS Foot Scrub 75ml

Foot scrub är en effektiv peeling för fötterna som kan användas både i duschen eller på torr hud. Innehåller bionedbrytbara naturliga skrubbkorn och mjölksyra (AHA) som ta bort hård hud under fötterna. Vegetabiliska oljor och fuktgivande karbamid gör foten mjuk och len. Innehåller lugnande malvaextrakt. 75ml Produkten innehåller 10% karbamid och glycerin med fuktgivande egenskaper samt vegetabiliska oljor och silikon med mjukgörande effekt.

SEK59.00
Läs mer Köp

Sally Hansen Sole Control 2-Step Foot File

Sally Hansen Sole Control 2-Step Foot File

Sally Hansen&nbspSole Control 2-Step Foot File Fotfil som har en dubbel exfolierande effekt med en grovgrusig yta som minskar f&oumlrh&aringrdnader och en fingrusig yta som sl&aumltar &amp mjukar upp. Anv&aumlndning: Bl&oumltl&aumlgg f&oumltterna i varmt vatten f&oumlr att mjuka upp, klappa torrt. Anv&aumlnd f&oumlrsiktigt den grova ytan &oumlver f&oumlrh&aringrdnader f&oumlr att ta bort grov hud. Anv&aumlnd sedan den fina ytan f&oumlr att avsl&oumlja den mjuka huden som g&oumlmmer under.&nbspSk&oumllj med vatten och f&oumlrvara p&aring en torr plats.

SEK59.00
Läs mer Köp

Scholl Fotfil

Scholl Fotfil

Scholl Fotfil f&oumlr H&aringrda F&oumltter Dubbelverkande fotfil med fin/grov slipyta f&oumlr daglig v&aringrd. Tar skonsamt bort f&oumlrh&aringrdnader och g&oumlr f&oumltterna mjuka och lena. Anv&aumlndning: Anv&aumlnd efter fotbad p&aring torr eller fuktig hud. Fila bort f&oumlrh&aringrdnader med den grova sidan. G&oumlr huden len och mjuk med den finare sidan. Avsluta med att sm&oumlrja in med l&aumlmplig fotkr&aumlm. Sk&oumllj filen i varmt vatten efter anv&aumlndandet och l&aringt den lufttorka.

SEK40.00
Läs mer Köp

Baby Foot - Moisture Foot Cream Shea Butter - Extra Rich

Baby Foot - Moisture Foot Cream Shea Butter - Extra Rich

Baby Foot - Moisture Foot Cream Shea Butter - Extra RichOBS datum utgått 08-2015Baby Foot fuktighetslotion De döda hudlagren under fotsulorna är mycket tjockare än på andra ställen och blir lätt torra. Att regelbundet förse dessa partier med fukt bidrar till att huden håller sig mjuk och smidig. Det är en av de största anledningarna till varför man ska använda Baby Foot fuktighetslotion. I serien finns det två typer: kontroll av hudproblem och reduktion av döda hudlager. Det rekommenderas att använda fuktighetslotionen över natten för att vakna upp med silkesmjuka fötter morgonen efter. Motverkar torrhet och irritation Innehåller: Shea-smör Tränger djupt in i huden för att uppta fukt och hålla på vattnet i huden Vitamin E-kapsel Förebygger oksidering, upprätthåller hudens elasticitet och har antiagingeffekt Hyll blomextrakt Lugnar irriterad hud och håller den frisk Balanserar fuktigheten och hudens tillståndOBS! Kort Datum. 80g

SEK19.00
Läs mer Köp